De grootste gids naar betonboringen

Vindt u het bijvoorbeeld aardig als overlast tot ons minimum beperkt is? Stubbe kan zonder stof en trillingen werken om overlast tot een minimum te belemmeren. U dan ook staat centraal, tezamen betreffende uw wensen. Zagen, slopen, boren en frezen is voor iedereen

Daarin zijn we flexibel. Wij werken buitengewoon netjes en zoveel geoorloofd stofvrij. Daardoor kunnen wij u dan ook ingeval opdrachtgever bij verbouwingen veel overlast besparen.

Sinds 1965 vakkundig in dit ambacht over betonboren, asfaltzagen en betonzagen. Ook hét adres wegens het bezorgen aangaande chemische ofwel mechanische ankers en het aanbrengen over verankeringen.

Veel opdrachtgevers kennen De Jong Betonboringen wanneer Nederlands oudste specialist op het gebied over betonboor– en zaagtechniek en het willen wij natuurlijk graag zo behouden. In 1965 introduceerden we een wegens Europa nieuwe techniek in de bouw, immers het boren betreffende diamant.

We zagen betonnen wanden met de wandzaagmachine op rails tot een maximale dikte over 90 centimeter. 

Via het geraken gaten geboord en mechanische ankers geplaats. Verwacht u dan ook hierbij onder andere met: doorsteekankers, schroefhuisankers en keilbouten. In ons dag bezorgen we ankers met verschillende betere kwaliteit zien. 

Marco is specialist in verscheidene zaagwerkzaamheden zoals trapgaten en boren in iedere diameter vanwege ook ondernemers indien particulieren.  Ons afwisselend beroep met wellicht wel  6 projecten op 1 dag in verscheidene plaatsen in een gewest Noord-Holland

Met de dubbelzaagmachine maken we sleuven voor elektra- en waterleidingen in ook betonnen als stenen wanden en vloeren. In beton wordt daar nat gezaagd, doch in steen is er gewerkt betreffende stofafzuiging.

Wij boren in heel veel verschillende soorten beton, asfalt en steen. Doordat ieder materiaal anders is, heeft ieder materiaal ook een bijzondere verzorging betonboringen benodigd.

Wilt u dan ook een vrijblijvende prijsopgave ontvangen een specifiek bouwproject? Behandeling dit contactformulier om ons aanvraag vanwege betonboringen te verrichten.

Tevens daardoor kiezen diverse ziekenhuizen en instellingen ook niet wegens verschillende betonboorbedrijven, maar vanwege betonboorbedrijf Loomans!

Wegens behulpzame feiten ofwel een vrijblijvende offerte neemt u dan ook regelrecht contact op. U kunt verder ons e-mail versturen.

Dankzij verscheidene gereedschappen, toestellen en heel veel kennis kan zijn dit boren over gaten door Stubbe zo volbracht. We boren tussen andere in: Asfalt

Toepassing: een betere ventilatie van uw kruipruimte een snellere luchtstroming, zodat vocht- ofwel geurproblemen verdwijnen

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De grootste gids naar betonboringen”

Leave a Reply

Gravatar